Unelma. Jokaisella on joku unelma. Olisi se sitten tulla jalkapalloilijaksi tai kirjailijaksi. Se on jokaisen aivan oma unelma. Tarvitset unelmia antaaksesi itsellesi ja elämällesi jonkun suunnan. Ne auttavat tekemään vaikeita päätöksiä. Ne auttavat sinua eteen päin pahoina aikoina. Ne elävät sinussa, eivätkä jätä sinua. Kukaan ei niitä saa tietää, ellet kerro niistä jollekin. Ne ovat sinun salaisinta omaisuuttasi.

Kun unelmat särkyvät sirpaleiksi, oli syy sitten mikä tahansa, niin se sattuu. Oli unelma ollut iso tai pieni. Vanhemmat ja jotkut sukulaiset yrittävät itsepäisesti joskus särkeä unelmiasi sanomalla esim. "Ei sinusta ikinä lääkäriä tule..". Silloin koet kovan kolauksen, joka romahduttaa unelmasi kasaan, muttei vielä riko niitä. Romahtuneet unelmat on vaikea kasata, mutta jos oikeasti haluaa joksikin, niin silloin tekee kaikkensa sen eteen.. Vain kootakseen unelmansa takaisin. Pala palalta unelmat alkavat taas parantua. Silloin tajuaa sen kuinka kovasti oikeasti haluaa jotakin.

Unelmat toteutuvat aika harvoin. Riippuen tietysti unelman laadusta ja tahdonvoimasta. Kun sellainen unelma, mistä on pitkään unelmoinut toteutuu, niin hymy väreilee kasvoillasi viikkoja. Tosin itse alkaisin varmaankin itkemään ensiksi.. :)  Jos unelmasi toteutuu kerro siitä muillekin. Jätä kateellisten huomautukset taaksesi. Älä välitä niistä. He yrittävät vain rikkoa onnesi, saadakseen itselleen osan siitä. He yrittävät tuhota sinua. Kun päästät heidän kalvavat huomautukset nakertamaan hiirten tavoin unelmiasi, menetät paloja pilvilinnoistasi. Annat heille makeita paloja onnestasi. Makeita hattaranpaloja.

Jos haluat vaikkapa lentoemännäksi, mutta ruotsi tökkii, koska se on tyhmää. Muuta asenteesi koko ruotsiin ja ala tosissasi tekemään töitä unelmiesi eteen. Älä välitä, vaikka sinua sanottaisiin hikeksi. Hikeksi sanojat ovat vain kateellisia. He haluavat kostaa sillä tavoin sinulle, että saat heitä parempia numeroita. Jos heillä koulu tökkii, se ei ole sinun asiasi. Kunhan uskot itseesi, niin pysyt luomaan itsellesi suojaavan kilven heitä vastaan..